Films, Series & TV

'Keanu Reeves speelt in Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw'

foto: Lionsgate/Universal Pictures
  1. Newschevron right
  2. 'Keanu Reeves speelt in Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw'

In de Fast & Furious is al meerdere keren pijnlijk duidelijk geworden dat de slechterik vaak een baas heeft die pas later in het spel komt. Dat blijkt ook het geval in de nieuwe film Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw. We weten dat Idris Elba de bad guy speelt in de film met Dwayne Johnson en Jason Statham, maar er gaan geruchten dat hij niet de enige baddy is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

LET OP: SPOILERS!

Keanu de slechterik

Keanu Reeves, je weet wel: John Wick, blijkt volgens That Hashtag Show mogelijk het brein te zijn achter Brixton, de slechterik die in Hobbs & Shaw gespeeld wordt door Idris Elba. Ze beschrijven een aantal mogelijke scenario's met Keanu Reeves. Misschien wordt het personage van Reeves pas laat in de film bekendgemaakt, maar er is ook een kans dat hij in de laatste scene pas opduikt en dient als een opstapje naar een mogelijke tweede film.

Bioscoop

Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw draait vanaf 1 augustus in de Nederlandse bioscopen. Wil je Keanu Reeves eerder zien als koelbloedige huurmoordenaar? Dan kan je vanaf 16 mei naar John Wick 3: Parabellum, want draait dan in de bios. Als je Keanu liever hoort, dan ziet, dan kan je het beste wachten tot 1 juni. Dan duikt hij in Toy Story 4 op als stemacteur.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie