STER Advertentie
STER Advertentie

Kanye West maakt serie over een alternatieve versie van zichzelf

Kanye West maakt serie over een alternatieve versie van zichzelf
EPA

Donderdag 2 mei 2019 - 08:07 uur

|

Door:

Elize

Kanye West is de laatste tijd weer lekker bezig, onder andere met zijn wekelijkse muzikale Sunday Service. Maar de rapper, songwriter, producer en modeontwerper gaat zijn creativiteit binnenkort ook nog op een andere manier uiten. Hij werkt namelijk aan een televisieserie die zal worden uitgezonden op het Amerikaanse Showtime. 

Lees ook: Kanye West laat nieuwe muziek horen tijdens Sunday Service op Coachella

Alternatieve realiteit

De serie heet Omniverse en gaat over de verschillende manieren waarop je iets kunt ervarenHet wordt een anthologieserie, wat inhoudt dat elke aflevering een zelfstandig verhaal bevat met een andere omgeving, verhaallijn en personages. In het eerste seizoen draait het allemaal om wat de ego precies is en dat wordt onderzocht door een Kanye West uit een alternatieve realiteit. Deze 'alternatieve Kanye' wordt gespeeld door Jaden Smith, die ook uitvoerend producent van de serie is.

Niet onze Kanye

Klinkt het verhaal van de serie nog een beetje vaag? Misschien kan de schrijver van de serie, Lee Sung Jin, het verhelderen. Hij omschrijft het verhaal van de serie als: "het presenteren van een alternatieve wereld door de ogen van een jonge man die zich ergens in het multiversum bevindt en toevallig ook een Kanye West is. Omniverse speelt zich niet af in onze wereld en gaat niet over de Kanye West van onze wereld."

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Dit vindt Ronald de Boer van zijn dochters relatie met Ronnie Flex

  • Mislukte quarantaine-kapsels gaan viral

  • Sigaretten worden vanaf vandaag weer flink duurder

  • Dalgona coffee: waarom de hele wereld dit drankje maakt

  • Memphis Depay onder vuur na foto met leeuwenwelpje

  • 'Mocro Maffia' kondigt seizoen 3 aan