STER Advertentie
STER Advertentie

Dopebwoy releast eerste deel van docu over zijn weg naar succes

Woensdag 8 mei 2019 - 10:51 uur

|

Door:

Kavita

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dopebwoy is met zijn tracks niet meer weg te denken uit de club. Prrr! Maar goed ook dat hij uiteindelijk toch clubliedjes is gaan maken. En dat terwijl hij er eigenlijk helemaal geen fan van was. Dat vertelde de rapper in het eerste van zijn documentaire Over De Grens. "Ik was niet echt fan van clubliedjes, totdat ik m'n allereerste show deed in Almere en het ging gek, mensen sprongen op het podium. Het was zo gek dat ze het gewoon moesten stoppen. Die kill van die club was bang dat de apparatuur stuk zou gaan."

Lees ook: Dopebwoy reageerde niet op DM's van 'neppe' MHD die echt bleek te zijn

advies van z'n pa

Dopebwoy was eigenlijk meer van de straatrap, maar is clubnummers gaan maken op advies van zijn vader, omdat het een groter publiek aanspreekt. Inmiddels heeft hij niet alleen shows in Nederland, maar ook in bijvoorbeeld Frankrijk en Zwitserland. 

"Ik heb altijd zin in die buitenlandse feesten man. Het is echt niet hetzelfde als in Nederland. De vibe en liefde die ze hier geven, je voelt het gewoon."

clusterhoofdpijn

Behalve Dopebwoys tourleven, laat hij ook zijn kwetsbare kant als Jordan - zijn echte naam - zien. Al die optredens zijn natuurlijk leuk, maar extra zwaar als hij weer eens wordt opgefokt door hevige clusterhoofdpijn. Maar zelfs dat weerhoudt hem niet om door te gaan. 

 

Populair op FunX.nl

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

  • Nederlandse Cas (16) rapt 'Thiago Silva' mee met Dave op Lowlands

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Ophef om banners op West-Kruiskade Rotterdam: "De Kroepoeksklanstraat"

  • Kwart Nederlanders slaapt slecht: "We nemen slaap nog steeds niet serieus"

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.41979-dopebwoy-releast-eerste-deel-van-docu-over-zijn-weg-naar-succes"}