STER Advertentie
STER Advertentie

Sef en schrijver Kluun slingeren over de gevaarlijke wegen van Brazilië

Maandag 13 mei 2019 - 16:18 uur

|

Door:

Milou

Rapper Sef liet in De Gevaarlijkste Wegen van de Wereld zien over stalen zenuwen te beschikken terwijl hij over de smalle wegen van zuidelijk Brazilië slingerde. Dit deed hij samen met schrijver Raymond van de Klundert, oftewel Kluun (Komt een vrouw bij de dokter), die hij tijdens deze spannende roadtrip goed leerde kennen. En alhoewel de mannen op sommige vlakken met elkaar verschillen, blijken ze een perfect team.

Marokkaanse naam

Terwijl het duo door dichte jungles en langs diepe ravijnen rijdt, komen de meest uiteenlopende gespreksonderwerpen aan bod. Zo wordt er gesproken over drugs, de dood en het eventueel in huis nemen van je bejaarde ouders. Ook vertelt Sef waarom hij - ondanks eventuele moeilijkheden in de toekomst - zijn zoontje Aziz bewust een Marokkaanse naam heeft gegeven. "Als je eraan toegeeft, dan doe je mee aan die krankzinnigheid en dat wil ik niet. Als iemand hem niet wil aannemen omdat hij Aziz heet, dan wil ik ook niet dat hij daar gaat werken." 

de GEVAARLIJKSTE WEGEN VAN DE WERELD

Naast Sef en Kluun zijn er nog veel meer BN'ers achter het stuur gekropen om de gevaarlijkste wegen van de wereld te trotseren. In de andere afleveringen zijn onder andere Akwasi, Tygo Gernandt, Remy Bonjasky, Kalvijn, Fajah Lourens en Monica Geuze te zien.

Lees ook: Akwasi en Tygo Gernandt maken prachtige reis over de gevaarlijkste wegen van Lesotho

Populair op FunX.nl

  • Büşra start stichting in naam van overleden verloofde, broertjes en neefje

  • Vrouw (48) plankt 4 uur en 20 minuten en verbreekt wereldrecord

  • Jessie Jazz verkozen tot mooiste vrouw van Nederland

  • Nieuwe schok voor Casillas: echtgenote heeft kanker

  • Teaser van laatste seizoen Orange is the New Black

  • Mohamed Ihatteren: "Ik blijf nu liever hier, ondanks interesse van buitenlandse clubs"

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.42064-sef-en-schrijver-kluun-slingeren-over-de-gevaarlijke-wegen-van-brazilie"}