STER Advertentie
STER Advertentie

Keiharde actietrailer voor Angel Has Fallen met Gerard Butler en Morgan Freeman

Zondag 19 mei 2019 - 13:26 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wie de keiharde actiefilms Olympus Has Fallen en London Has Fallen met Gerard Butler heeft gezien, kan wel raden dat de opvolger Angel Has Fallen waarschijnlijk ook bruut gaat worden.

President Morgan Freeman

Butler speelt in Angel Has Fallen weer Mike Banning, de beschermengel die zijn leven keer op keer riskeert voor de Amerikaanse president. Vlak nadat de president - gespeeld door Morgan Freeman - een moordaanslag met drones overleeft, wordt Mike verantwoordelijk gehouden voor de actie.

Zo vader, zo zoon

Mike begrijpt al snel dat hij erin geluisd wordt en gaat daarom zelf op zoek naar de daders die het op de president gemunt hebben. Deze keer doet de engel van de natie het niet alleen, maar met hulp van zijn norse vader. Hoe dat afloopt, zie je vanaf 22 augustus in de Nederlandse bioscopen.

Populair op FunX.nl

  • Merol heeft 'Geen Reet' en maakte daar een track over met Bokoesam

  • 10 tips om tijdens deze hitte wél fatsoenlijk te slapen

  • Rihanna haalt uit naar Trump met dit Fenty-item

  • Kickbokser Mohammed Jaraya woest nadat dokter wedstrijd heeft beëindigd

  • Dit is wat het nieuwe seizoen 'Temptation Island Vips' weer spannend moet maken

  • 'Vermiste' Caza is terecht, maar waar was hij?

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.42148-keiharde-actietrailer-voor-angel-has-fallen-met-gerard-butler-en-morgan-freeman"}