STER Advertentie
STER Advertentie

Spiritueel mysterie en onverwacht huwelijksaanzoek bij Britain's Got Talent

Zondag 19 mei 2019 - 16:48 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het duo Mind2Mind dat gevormd wordt door James en Marina, liet Britain's Got Talent versteld staan met hun auditie. Ze bewezen eerst dat Marina spiritueel is door haar met een blinddoek te laten raden wat in Amanda's tas zat. Daarna draaiden ze de truc om en toonden ze aan dat een spirituele band tussen iedereen sterk genoeg kan zijn voor deze trucs.

Mysterie

Beide trucs lukten, maar hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen, blijft een mysterie voor de jury en het publiek. Het was in ieder geval goed genoeg om door te gaan naar de volgende ronde.

Huwelijksaanzoek

In dezelfde aflevering van Britain's Got Talent maakten we ook kennis met zanger Jacob Jones. Alle vier de juryleden wilden hem in de volgende ronde zien en stemden "ja". Wie ook "ja" zei was de vriendin van Jacob. Hij vroeg haar namelijk op het podium ten huwelijk.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Oprah's interview met 'When They See Us'-mannen zorgt voor tranen

  • Emotionele vader vermiste backpacker (18) vraagt WhatsApp om hulp

  • Bizarre attractie die viraal gaat blijkt nep

  • Eerste beelden van Netflixserie 'Fast & Furious: Spy Racers'

  • Rihanna kiest voor model met littekens voor Fenty-campagne

  • Lil Kleine post foto zoontje en maakt naam bekend

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.42149-spiritueel-mysterie-en-onverwacht-huwelijksaanzoek-bij-britain-s-got-talent"}