STER Advertentie
STER Advertentie

Releasedatum 'John Wick: Chapter 4' bekendgemaakt

Releasedatum John Wick: Chapter 4 bekendgemaakt
youtube/LionsgateMovies

Dinsdag 21 mei 2019 - 09:19 uur

|

Door:

Burç

De keiharde actiefilm John Wick 3 – Parabellum blijkt zo succesvol dat het Avengers: Endgame van de eerste plaats schopte in de bioscopen. Wat doe je dan als maker? De releasedatum van de opvolger John Wick: Chapter 4 bekendmaken natuurlijk!

John Wick: Chapter 4

Het eerste goede nieuws is dat Keanu Reeves gewoon weer John Wick gaat spelen. Het tweede goede nieuws is dat je niet lang hoeft te wachten op het volgende deel. John Wick: Chapter 4 verschijnt op 21 mei 2021. Het derde goede nieuws is al een tijdje bekend: er komt een spin-off serie over The Continental, het hotel voor huurmoordenaars uit de filmreeks.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Huurmoordenaar

Keanu Reeves kruipt in de John Wick-films in de huid van een legendarische ex-huurmoordenaar John Wick. Hij werkte ooit voor de Russische maffia en deed zulk goed werk dat mensen al bang werden bij het horen van zijn naam. Ook zijn bijnaam Baba Yaga (een van de meest verschrikkelijke wezens in de Slavische volksverhalen) zorgt in de filmreeks voor kippenvel bij criminelen.

De hond van John

John Wick besloot zich na jaren terug te trekken om te trouwen met zijn grote liefde Helen. Zij overlijdt vijf jaar later aan kanker en laat hem een hond achter die Daisy heet. Zij is het enige dat hij nog heeft van Helen. Daarom gaat hij op wraaktocht wanneer een paar criminelen de hond - waar hij enorm aan gehecht is - doden om zijn Ford Mustang te kunnen jatten. En zo begint een kettingreactie aan keiharde actie die nu al drie films duurt.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Wapengebruik steeds normaler onder jongeren in Amsterdam Zuidoost: hoe komt dat?

  • Nederlandse Hodan (28) in docu Beyoncé: “Ik dacht dat iemand mij voor de gek hield”

  • Money maken? Verhuur je kamer tijdens het songfestival

  • Eva's paspoort is ongeldig door studieschuld: "Ik kan het land niet uit"

  • Kim Kardashian deelt feelgood-video van zichzelf en haar kids

  • Dit zijn de eerste beelden van Riri's Savage x Fenty show en het is lit