Films, Series & TV

De trailer van de veelbelovende psychologische thriller 'Luce' is hier

foto: YouTube: NEON
  1. Newschevron right
  2. De trailer van de veelbelovende psychologische thriller 'Luce' is hier

De psychologische thriller Luce kreeg veel lovende reacties tijdens de première op het Sundance Film Festival begin dit jaar en nu is de trailer gedropt. De film gaat over Luce, een geadopteerde jongen uit een oorlogsgebied. Hij is een voorbeeldige student en het perfecte voorbeeld van The American Dream. Zijn lerares Harriet wordt echter achterdochtig wanneer Luce een werkstuk inlevert over 'geweld als noodzakelijke reiniging'. Ze begint een onderzoek naar de jongen en hoe meer schokkende dingen er gebeuren, hoe meer zijn ouders zich afvragen hoe goed ze hun zoon eigenlijk kennen...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Octavia Spencer does it again

De mysterieuze jongen wordt gespeeld door Kelvin Harrison Jr. (It Comes At Night). Naomi Watts (King Kong) en Tim Roth (Lie To Me) zijn in de film zijn ouders. Oscar-winnares Octavia Spencer, die momenteel te zien is in de horrorfilm Ma en je ook kan kennen van Hidden Figures en The Help, vervult de belangrijke rol van lerares Harriet.

Luce verschijnt vanaf 2 augustus in de Amerikaanse bioscopen. Wanneer de film in Nederland te zien is, is nog niet bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie