STER Advertentie
STER Advertentie

Behoefte aan een nieuwe superspannende serie? Check het Franse 'Zone Blanche'

Dinsdag 11 juni 2019 - 11:30 uur

|

Door:

Milou

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Op zoek naar nieuw meeslepend Netflix-materiaal? Check het Frans-Belgische Zone Blanche. Daarin onderzoekt politie-inspecteur Laurene met haar team een reeks gruwelijke moorden rondom een creepy bos die allemaal met elkaar verbonden lijken te zijn. Waarom ligt het sterftecijfer zo hoog in dat gebied? Wat heeft Laurene te verbergen? En wat leeft er in godsnaam in dat enge bos? Zoveel vragen, zoveel spanning. Gelukkig kan je gelijk bingen, want het tweede seizoen verschijnt 14 juni al op Netflix.

Enthousiaste kijkers

Zone Blanche is afkomstig van scenarioschrijver Mathieu Missoffe. Begin 2017 was de serie al te zien op de Waalse en Franse televisie. Het kreeg veel lovende kritieken: kijkers waren erg enthousiast over de spanning, meeslependheid en toffe locaties in de serie. Dat belooft dus veel goeds.

Engelstalige versie

Op Netflix is Zone Blanche uiteraard ondertiteld, maar bovenstaande trailer is dat niet. Mocht je Frans niet zo sterk zijn, hier de trailer van de Engelstalige versie Black Spot:

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Vrouw wil scheiden omdat echtgenoot te veel van haar houdt

  • Doden en gewonden bij concert van Algerijnse rapper Soolking

  • 'Man overleden na mogelijke mishandeling in speeltuin'

  • 'Geslacht van kindje Chris Brown en Ammika Harris bekend'

  • Releasedatum van Black Panther 2 is bekend!

  • Eerste beelden Breaking Bad-film die binnenkort op Netflix verschijnt

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.42402-behoefte-aan-een-nieuwe-superspannende-serie-check-het-franse-zone-blanche"}