STER Advertentie
STER Advertentie

Steven Spielberg schrijft horrorserie die je alleen 's nachts kan kijken

Steven Spielberg schrijft horrorserie die je alleen s nachts kan kijken
AFP

Woensdag 12 juni 2019 - 17:25 uur

|

Door:

Milou

Regisseur Steven Spielberg is bezig met het schrijven van een horrorserie voor de nieuwe streamingdienst Quibi. En hij is van plan de kijkers de volledige horror-ervaring te geven. De afleveringen zullen namelijk alleen 's nachts te bekijken zijn, wanneer het buiten donker is!

alleen 's nachts

Quibi is kort voor quick bites, waarmee korte afleveringen voor onderweg bedoeld worden. Dat is ook waar de nieuwe horrorserie uit zal bestaan. Hoofdstukken van maximaal tien minuten die dus alleen af te spelen zijn als de zon onder is. Je telefoon weet wanneer dat is dankzij locatievoorzieningen. Er zal een klokje op je scherm verschijnen dat aftelt tot het donker is en dan kan het ultieme griezelen beginnen.

Spielberg schrijft weer

Jeffrey Katzenberg, oprichter van Quibi, geeft in Variety aan erg blij te zijn met de samenwerking. "Hij schrijft het helemaal zelf. Dat heeft hij al een tijdje niet gedaan, dus het is fantastisch", zegt hij over de regisseur die bekend is van onder andere E.T., Jaws en Jurassic Park. Volgens Katzenberg heeft Spielberg al vijf à zes 'hoofdstukken' geschreven van het in totaal tien- tot twaalfdelige verhaal dat waarschijnlijk Spielberg's After Dark gaat heten.

Naar verwachting zal Quibi in april 2020 gelanceerd worden. Wanneer Spielberg's After Dark verschijnt, is nog niet bekend.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

TopiX

Welke horrorfilm of -serie heeft jou zo'n groot trauma bezorgd dat je er nog steeds nachtmerries van hebt? Laat het zondag tussen 17:00 en 19:00 weten in TopiX.

Populair op FunX.nl

  • Lil Kleine post foto zoontje en maakt naam bekend

  • Rihanna kiest voor model met littekens voor Fenty-campagne

  • Oprah's interview met 'When They See Us'-mannen zorgt voor tranen

  • Bizarre attractie die viraal gaat blijkt nep

  • Vader wordt influencer 'om dochter te bewijzen hoe makkelijk het is'

  • Racistische aanklager uit 'When They See Us' stapt op door Netflix-serie

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.42429-steven-spielberg-schrijft-horrorserie-die-je-alleen-s-nachts-kan-kijken"}