Films, Series & TV

Netflix-serie 'Criminal' wordt anders dan alle andere misdaadseries

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Netflix-serie 'Criminal' wordt anders dan alle andere misdaadseries

Netflix komt deze herfst met een nieuwe Original-serie en deze zal anders worden dan alle misdaadseries die er tot nu toe online te zien zijn. Alle scenes van het fictieve Criminal spelen zich af binnen de vier muren van de verhoorkamer van de Engelse, Franse, Duitse of Spaanse politie. En dat wordt behoorlijk spannend, want elke aflevering staat het psychologische spelletje tussen de rechercheurs en een nieuwe verdachte centraal.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vier landen, vier talen

De twaalf afleveringen van Criminal spelen zich dus af in vier verschillende Europese landen. Wat bijzonder is aan de serie, is dat de afleveringen zijn geschreven, geregisseerd en gespeeld door bekende en minder bekende talenten uit het desbetreffende land. Er wordt in de serie dan ook Frans, Spaans, Duits én Engels gesproken.

Cast

In de eerste trailer zijn al een paar bekende gezichten te zien. Zo speelt David Tennant (Jessica Jones, Broadchurch) een rol, net als Hayley Atwell (Captain America, Avengers), Florence Kasumba (Black Panther, Avengers) en Sylvester Groth (Inglorious Basterds).

Foto: Netflix

Ster advertentie
Ster advertentie