STER Advertentie
STER Advertentie

Temptation Island zoekt nieuwe koppels en verleid(st)ers!

Temptation Island zoekt nieuwe koppels en verleid(st)ers!
Temptation Island

Maandag 8 juli 2019 - 15:44 uur

|

Door:

Burç

Temptation Island zoekt nieuwe koppels en verleid(st)ers die het meest exotische avontuur van hun leven aan willen gaan. Je leest het goed! Jij kan de nieuwe Tim, Mezdi of Pommeline worden in 2020, als je durft mee te doen aan het nieuwe seizoen van het verleidelijke programma!

Casting

VIJF.be is een aantal dagen geleden begonnen met de casting van nieuwe mannen en vrouwen voor Temptation Island. Het is nog onbekend of RTL5 deze keer ook weer meedoet, maar dat zal waarschijnlijk binnenkort wel bekendgemaakt worden.

Aanmelden voor Temptation Island

Zijn jij en je partner toe aan de ultieme relatietest en denken jullie de verleidingen te kunnen weerstaan? Of ben je single en beheers je de kunst van het verleiden als geen ander? Meld je dan hier aan voor Temptation Island. Let op: de aanmelding is voor een nieuw seizoen dat in 2020 moet gaan verschijnen. Het is niet voor Temptation Island VIPS, wat nu bezig is.

Populair op FunX.nl

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

  • Opgepakte Vestville-organisator betaalde $750.000 en privéjet voor Cardi B

  • Jandino gaat half jaar op vakantie: "Nu is het tijd voor Dino"

  • Na oproep voor Area 51-bestorming nu ook DUO aan de beurt

  • Dit zijn de 5 grootste trends van WOO HAH!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.42751-temptation-island-zoekt-nieuwe-koppels-en-verleid-st-ers"}