Films, Series & TV

Eerste actiebeelden van Kingsman-prequel: The King's Man

foto: youtube/20thCenturyFox
  1. Newschevron right
  2. Eerste actiebeelden van Kingsman-prequel: The King's Man

De eerste Kingsman-films die gebaseerd werden op de strips van The Secret Service sloegen enorm aan. Kingsman: The Secret Service en Kingsman: The Golden Circle waren een soort combinatie van James Bond met geweldige vechtscènes en gestoorde spionnensnufjes. In de eerste delen zagen we hoe Eggy een nieuwe geheim agent werd, maar in het derde deel The King's Man krijgen we een kijkje in het verleden, naar de dagen waarin de geheime dienst opgericht is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The King's Man

The King's Man lijkt zich vlak na de Eerste Wereldoorlog af te spelen in een tijd waarin criminele meesterbreinen samen een plan smeden om miljoenen mensen om te brengen. Daarom wordt een geheime dienst in het leven geroepen: The King's Man. De medewerkers van deze geheime dienst moeten de kwade plannen van de slechteriken zien tegen te houden.

Cast & releasedatum

Net als in eerdere Kingsman-films met Harry en Eggy zien we hier ook een spion die als een soort leraar fungeert en een jongen die net de kneepjes van het vak leert. In dit derde deel speelt Ralph Fiennes de leraar en Harry Dickinson de leerling. Daarnaast zijn er ook rolletjes voor Liam Neeson, Rhys Ifans en Gemma Arterton. The King's Man zou eigenlijk eind dit jaar al uitkomen, maar de release is verplaatst naar februari van het volgende jaar.

Ster advertentie
Ster advertentie