Films, Series & TV

Dit 'Stranger Things'-koppel is in real life ook een stelletje

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Dit 'Stranger Things'-koppel is in real life ook een stelletje

Heb je ook net het derde seizoen van Stranger Things gebinged? Dan vind je dit vast een leuk feitje. Het schattige koppel Nancy Wheeler en Jonathan Byers is in het echt namelijk ook een stelletje! Volgens geruchten daten Natalia Dyer en Charlie Heaton al sinds september 2016.

Privé

De twee acteurs houden hun relatie graag privé en er is dan ook niet veel over hun liefdesleven te vinden. Tegen online platform Refinery29 sprak Natalia begin deze maand wél kort over het maken van lange draaidagen met haar partner als tegenspeler:

"Het is interessant om te werken met iemand met wie je naar huis gaat. Het is altijd superleuk. We zijn erg comfortabel met elkaar, dus we kunnen heel vrij spelen en ons vrij voelen. Ook kunnen we er van te voren over praten."

Joyce en Hopper

Ook Chief Hopper en Joyce Byers, oftewel David Harbour en Winona Ryder zijn close buiten de set. Bij dit stel gaat het echter om een hechte vriendschap en niet om een romantische relatie.

Nog meer Netflix-koppels

Er zijn meer real life Netflix-romances. Zoals tussen Maria Pedraza en Jaime Lorente a.k.a. Denver en Alison Parker uit La Casa de Papel en Marina en Fernando uit Élite.

Ook Lili Reinhart en Cole Sprouse a.k.a. Betty en Jughead uit Riverdale vormen een stelletje in het echt.

Ster advertentie
Ster advertentie