STER Advertentie
STER Advertentie

Dit zijn de eerste acht kandidaten van Expeditie Robinson

Dit zijn de eerste acht kandidaten van Expeditie Robinson
RTL

Zondag 11 augustus 2019 - 12:23 uur

|

Door:

Elize

Nog een paar weken en dan begint er weer een nieuw seizoen Expeditie Robinson. De afgelopen dagen werden de eerste deelnemers via Instagram onthuld in het zogenaamde 'Expeditie Robinson Museum'. In totaal zijn er nu acht van de twintig expeditieleden bekendgemaakt.

Deelnemers

Eerder werd al bekendgemaakt dat 3FM-dj Frank van der Lende, YouTuber Onnedi, zangeres Anita Heiker en RTL Nieuws-verslaggever Jaap van Deurzen meedoen aan de twintigste editie van Expeditie Robinson. Vandaag werden Smaakpolitie-presentator Rob Geus, YouTuber Kalvijn, zangeres Shary-An Nivilac en catwalkcoach Mariana Verkerk toegevoegd aan het kandidatenteam.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

20 deelnemers

De komende dagen zullen de overige kandidaten nog onthuld worden. Er doen dit jaar twintig deelnemers mee. In tegen stelling tot de vorige seizoenen doen er dit keer geen 'onbekende Nederlanders' mee. Er komt op Videoland een namelijk een eigen editie met onbekende Nederlanders.

Eerste aflevering

Dit seizoen van Expeditie Robinson telt in totaal zestien afleveringen die worden gepresenteerd door Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels. De eerste aflevering is te zien op zondag 1 september om 20.00 uur op RTL4. Daarna volgt om 21.30 uur Eilandpraat met Luuk Ikink op RTL5.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

 

Populair op FunX.nl

  • Vrouw wil scheiden omdat echtgenoot te veel van haar houdt

  • Doden en gewonden bij concert van Algerijnse rapper Soolking

  • 'Man overleden na mogelijke mishandeling in speeltuin'

  • 'Geslacht van kindje Chris Brown en Ammika Harris bekend'

  • Releasedatum van Black Panther 2 is bekend!

  • Eerste beelden Breaking Bad-film die binnenkort op Netflix verschijnt

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.43136-dit-zijn-de-eerste-acht-kandidaten-van-expeditie-robinson"}