STER Advertentie
STER Advertentie

Nicolas Cage goes Breaking Bad in drugsfilm 'Running With The Devil'

Maandag 12 augustus 2019 - 13:02 uur

|

Door:

Milou

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cocaïnehandel en drugsoorlogen zijn opvallend vaak het thema van succesvolle films en series. Zo ook van de nieuwe actiefilm Running With The Devil. Daarin stuurt kartelleider The Boss zijn beste mannen The Man en The Cook op pad om uit te zoeken waar het misgaat met de cocaïneleveringen. Wat je te zien krijgt is een gevaarlijke reis van Colombia naar Canada vol drugs, geweld, actie en gangsters.

Cast

Running With The Devil lijkt misschien de zoveelste drugsfilm, maar de cast is veelbelovend. Naast Oscar-winnaar Nicolas Cage spelen namelijk ook Laurence Fishburne (The Matrix), Cole Hauser (The Cave, 2 Fast 2 Furious), Barry Pepper (Saving Private Ryan, The Green Mile), Leslie Bibb (Iron Man, Law Abiding Citizen) en Clifton Collins Jr. (Star Trek, Capote) een rol in de film.

Running With The Devil komt in september uit in de Verenigde Staten. Wanneer de film in de Nederlandse bioscopen draait, is nog niet bekend.

Populair op FunX.nl

  • Vrouw wil scheiden omdat echtgenoot te veel van haar houdt

  • Doden en gewonden bij concert van Algerijnse rapper Soolking

  • 'Man overleden na mogelijke mishandeling in speeltuin'

  • 'Geslacht van kindje Chris Brown en Ammika Harris bekend'

  • Releasedatum van Black Panther 2 is bekend!

  • Eerste beelden Breaking Bad-film die binnenkort op Netflix verschijnt

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.43145-nicolas-cage-goes-breaking-bad-in-drugsfilm-running-with-the-devil"}