STER Advertentie
STER Advertentie

Eddie Murphy doet poging tot acteercarrière in film 'Dolemite Is My Name'

Maandag 12 augustus 2019 - 19:16 uur

|

Door:

Samantha

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eddie Murphy's naam hoor je tegenwoordig niet heel vaak meer vallen, maar de acteur lijkt langzamerhand terug te komen. Zijn eerstvolgende film? De nieuwe Dolemite Is My Name, die aankomende herfst op Netflix verschijnt.

acteercarrière

Dolemite Is My Name is gebaseerd op het leven van de multi-getalenteerde Rudy Ray Moore. Eddie Murphy kruipt in zijn huid en laat zien hoe Moore in de zogenaamde Blaxploitation scene wilde uitbreken met zijn gekke alter ego Dolemite. Het maken in die wereld is echter moeilijker dan hij zelf had gedacht, maar de entertainer doet er alles aan om het toch te laten slagen.

Lees ook: Eddie Murphy's 'Coming to America' krijgt vervolg

gastrollen

Behalve Eddie Murphy zelf zijn er nog veel meer bekende gezichten in deze film te zien. Ook Wesley Snipes, Snoop Dogg, Mike Epps, T.I. en Keegan-Michael Key zullen schitteren in deze waargebeurde komedie.

Populair op FunX.nl

  • Vrouw wil scheiden omdat echtgenoot te veel van haar houdt

  • Doden en gewonden bij concert van Algerijnse rapper Soolking

  • 'Man overleden na mogelijke mishandeling in speeltuin'

  • 'Geslacht van kindje Chris Brown en Ammika Harris bekend'

  • Releasedatum van Black Panther 2 is bekend!

  • Eerste beelden Breaking Bad-film die binnenkort op Netflix verschijnt

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.43151-eddie-murphy-doet-poging-tot-acteercarriere-in-film-dolemite-is-my-name"}