STER Advertentie
STER Advertentie

Christina Milian te zien in Netflix-romcom 'Falling Inn Love'

Woensdag 14 augustus 2019 - 10:39 uur

|

Door:

Elize

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het is een tijd lang stil geweest rondom Christina Millian, maar de Dip It Low-zangeres is terug! Ze is te zien in de romantische komedie Falling Inn Love die eind deze maand op Netflix zal verschijnen. 

Van Amerika naar Nieuw-Zeeland

Christina Milian speelt in de romcom de Amerikaanse Gabriela die na het verliezen van haar baan en het beëindigen van haar relatie een eigen hotel in Nieuw-Zeeland wint. Ze besluit alles achter haar te laten en een nieuw bestaan op te bouwen aan de andere kant van de wereld. Als ze bij het pand aankomt, blijkt alleen dat het een echt bouwval is. Gelukkig is buurman Jake Taylor er om haar te helpen en gezelschap te houden.

Aan de trailer te zien is Falling Inn Love geen spectaculaire film met een originele verhaallijn. Maar het ziet er wel uit als een vermakelijke film om te kijken op een regenachtige Hollandse zomerdag.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Vrouw wil scheiden omdat echtgenoot te veel van haar houdt

  • Doden en gewonden bij concert van Algerijnse rapper Soolking

  • 'Man overleden na mogelijke mishandeling in speeltuin'

  • 'Geslacht van kindje Chris Brown en Ammika Harris bekend'

  • Releasedatum van Black Panther 2 is bekend!

  • Eerste beelden Breaking Bad-film die binnenkort op Netflix verschijnt

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.films-series.43170-christina-milian-te-zien-in-netflix-romcom-fallin-inn-love"}