STER Advertentie
STER Advertentie

Netflix-serie 'The I-Land' lijkt horrorversie van Fyre Festival

Donderdag 22 augustus 2019 - 13:15 uur

|

Door:

Milou

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De nieuwe Netflix Original The I-Land zou je het beste kunnen omschrijven als een combinatie van de Fyre Festival-docu, Lost en Expeditie Robinson met een vleugje Hunger Games. Tropisch eiland going wrong dus. Waar de trailer begint met vrolijke modellen op een prachtig strand (Fyre Festival déjà-vu), gaat het verder met brand, haaien, veel paniek en een afgehakte hand.

Bloederig eiland

Alsof het extreem geflopte festival van Ja Rule zelf niet al genoeg horror was, gaat het er in The I-Land nog een stukje griezeliger aan toe. Tien mensen worden wakker op een tropisch eiland en hebben geen idee hoe ze daar gekomen zijn. Ze zullen samen moeten werken om een uitweg te vinden, wat al snel resulteert in een bloederige race om te overleven. Tijdens allerlei fysieke en mentale challenges komt de groep erachter dat niks is wat het lijkt en aan de trailer te zien, heeft dit te maken met het productieteam dat hen op grote schermen in de gaten houdt.

Cast

In de nieuwe miniserie spelen onder anderen Kate Bosworth (Superman Returns), Alex Pettyfer (I Am Number Four), Ronald Peet (Blindspot) en Kota Eberhardt (X-Men: Dark Phoenix) een hoofdrol.

De 7 afleveringen van The I-Land kun je vanaf 12 september checken op Netflix.

Populair op FunX.nl

  • Dit vindt Ronald de Boer van zijn dochters relatie met Ronnie Flex

  • Mislukte quarantaine-kapsels gaan viral

  • Sigaretten worden vanaf vandaag weer flink duurder

  • Dalgona coffee: waarom de hele wereld dit drankje maakt

  • Memphis Depay onder vuur na foto met leeuwenwelpje

  • 'Mocro Maffia' kondigt seizoen 3 aan