Films, Series & TV

Eddie Murphy kondigt 'Beverly Hills Cop 4' aan

foto: Paramount Pictures
  1. Newschevron right
  2. Eddie Murphy kondigt 'Beverly Hills Cop 4' aan

Eddie Murphy heeft de smaak van de comebacks goed te pakken! De komische acteur maakte eerder dit jaar bekend dat hij werkt aan een vervolg op de legendarische film Coming To America en heeft nu bekendgemaakt dat Beverly Hills Cop ook gaat terugkeren. Murphy zegt dat Beverly Hills Cop 4 in 2021 moet uitkomen en kijkt er al naar uit: "We gaan dit doen nadat we Coming to America hebben gedaan. Daarna ga ik weer terug het podium op om stand-up te doen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

35 jaar geleden

Het is precies 35 jaar geleden dat de allereerste Beverly Hills Cop-film uitkwam. Eddie speelde politieagent Axel Foley in de drie films die in de jaren tachtig en negentig verschenen. Hij kende de straten van Detroit op zijn duimpje, maar moest naar de rijke buurten van Beverly Hills om daar de moord op zijn beste vriend op te lossen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eddie in Beverly Hills

In Beverly Hills werd Axel Foley niet al te hartelijk ontvangen. Toch wist hij, ondanks de nodige aanpassingsproblemen, zijn straatwijsheid goed toe te passen in de rijkere buurten. Ook werd hij uiteindelijk hele goede vrienden met agenten Billy Rosewood en John Taggart, die in het begin niets van hem moesten hebben.

Ster advertentie
Ster advertentie