Films, Series & TV

Idris Elba te zien in Jay-Z's Netflix-film 'The Harder They Fall'

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Idris Elba te zien in Jay-Z's Netflix-film 'The Harder They Fall'

De voormalig sexiest man alive Idris Elba mag zijn titel dan hebben moeten afstaan aan John Legend, hij blijft nog altijd een veelgevraagd acteur. Het nieuwste project waar hij aan gaat meewerken, is een bijzondere, namelijk de Netflix-film The Harder They Fall, een western geproduceerd door Jay-Z.

wraakactie

The Harder They Fall is een all-black film en vertelt het verhaal van Nat Love (Jonathan Majors) die erachter komt dat de man die zijn ouders vermoord heeft (Idris Elba) vrijkomt uit de gevangenis. Hij besluit zijn oude gang weer bij elkaar te verzamelen en zijn vijand op te speuren om wraak te nemen.

Sterk team

De film wordt geschreven en geregisseerd door Jeymes Samuel, ook wel bekend als de singer-songwriter The Bullitts. Hij werkte al eerder samen met Jay-Z, namelijk voor de soundtrack van The Great Gatsby, en zal nu opnieuw samen met hem de muziek verzorgen. De mannen werken samen met producers James Lassiter en Lawrence Bender.

Idris' projecten
Idris heeft nóg een western film op de planning staan, namelijk Concrete Cowboys. Deze zal volgend jaar uitkomen. Daarnaast is hij momenteel aan het draaien voor het vervolg op Suicide Squad en ook Three Thousand Years and Longing van Mad Max-regisseur George Miller is in de maak. Volgende maand verschijnt de acteur als kat op het witte doek in Cats.

Ster advertentie
Ster advertentie