STER Advertentie
STER Advertentie

Heel veel actiescènes in James Bond-trailer: 'No Time To Die'

Woensdag 4 december 2019 - 17:42 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De nieuwe James Bond-film No Time To Die heeft een spannende trailer gekregen die is vandaag uitgekomen. Voor hoofdrolspeler Daniel Craig is dit zijn vijfde en laatste Bond. Rami Malek speelt deze keer de slechterik en verder zijn er rollen voor Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Ana de Armas, Naomie Harris, Billy Magnussen, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright en Ralph Fiennes in de film die 2 april 2020 moet gaan verschijnen.

Geniale gek Rami Malek

James Bond heeft in No Time To Die afscheid genomen van zijn hectische bestaan als superspion. Hij chillt rustig op Jamaica, drinkt zijn drankjes en zwemt zijn baantjes. Dat gaat allemaal tranquillo totdat zijn goede vriend van de CIA zijn hulp nodig heeft om een ontvoerde wetenschapper te bevrijden. De missie blijkt gevaarlijker dan gedacht. Het brengt Bond op het spoor van een geniale gek (Rami Malek) die sicke en vooral levensgevaarlijke technologie in handen heeft.

Actie en auto's

De James Bond-trailer zit vol actie en met name auto's lijken dit jaar weer een belangrijke rol te spelen. Zo zien we drie keer een Aston Martin: de DB5, de Vantage en de DBS Superleggera. Daarnaast zit ook de Triumph Tiger 900, een Triumph Scrambler 1200 en de nieuwe Land Rover Defender in de nieuwe 007-film.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Ook Bachelorette-Niek haalt keihard uit naar Gaby: 'Ik vond het echt respectloos'

  • Vechtpartij om mondkapje in KLM-vliegtuig naar Ibiza

  • Racistische aanval op drie Afrikanen in Duitsland

  • Politie pakt Rotterdammer (18) voor 18de keer zonder rijbewijs

  • Bewoners gezocht: doodeng spookhuis staat te koop

  • Ellen DeGeneres reageert op beschuldigingen personeel