STER Advertentie
STER Advertentie

Netflix deelt onheilspellende trailer van 'You' seizoen twee

Maandag 16 december 2019 - 17:22 uur

|

Door:

Milou

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Als hij van je houdt, is dat het allergevaarlijkste." Dat zijn de onheilspellende woorden die stalker Joe uit de Netflix-serie You omschrijven. Op Tweede Kerstdag verschijnt het tweede seizoen en daarin lijkt de gevaarlijke romanticus - die zichzelf voortaan Will noemt - opnieuw een slachtoffer te hebben gevonden. In de nieuwe trailer is te zien dat dat er weer bloederig aan toegaat...

Nieuwe identiteit

Joe, gespeeld door Penn Badgley, probeert in het nieuwe seizoen een frisse start te maken in Los Angeles door daar een nieuwe identiteit aan te nemen. Dat gaat alleen nogal lastig, omdat zijn duistere verleden en zijn ex Candace hem blijven achtervolgen. Wanneer hij verliefd wordt op Love, een beginnend chefkok die niks van social media moet hebben, lijkt zijn obsessieve en creepy gedrag weer in volle kracht terug te keren. Heeft hij zijn lesje geleerd of draait hij toch weer door?

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kritiek

De populaire serie, gebaseerd op de boeken van Caroline Kepnes, wist vorig jaar veel los te maken. Zo kwam er veel kritiek op de manier waarop stalken geromantiseerd werd. Joe werd namelijk door veel kijkers als spannend en sexy gezien. Zowel Penn als stichting Sterk Huis vonden het een kwalijke zaak en volgens Netflix wordt er in het nieuwe seizoen dan ook zorgvuldiger met het beeld van stalken omgegaan.

Lees ook: Stalkerserie 'You' keert op tweede kerstdag terug met nieuw seizoen  

 

Populair op FunX.nl

  • Dit vindt Ronald de Boer van zijn dochters relatie met Ronnie Flex

  • Mislukte quarantaine-kapsels gaan viral

  • Sigaretten worden vanaf vandaag weer flink duurder

  • Dalgona coffee: waarom de hele wereld dit drankje maakt

  • Memphis Depay onder vuur na foto met leeuwenwelpje

  • 'Mocro Maffia' kondigt seizoen 3 aan