STER Advertentie
STER Advertentie

Datingshow zoekt kandidaten die willen samenwonen met hun blind date!

Datingshow zoekt kandidaten die willen samenwonen met hun blind date!
NPO: First Dates

Dinsdag 7 januari 2020 - 18:30 uur

|

Door:

Freek

Het is weer tijd voor een nieuwe datingprogramma op televisie en ze zijn nog op zoek naar nieuwe kandidaten! Na het succes van vele datingshows zoals First Dates, komt SBS6 vanaf 20 januari met een eigen programma: Lang leve de liefde! In een prachtig verblijf krijg jij de kans om samen te wonen met jouw blind date, en dat kan wel vijf dagen duren.

Doe jij ook mee?

Als je genoeg hebt van tinderen en meer zoekt in een blinddate dan een etentje, dan is dit misschien wel een leuk programma om aan mee te doen. Je komt aan in een mooi appartement met de kans dat je date maar liefst vijf dagen duurt. Als je naderhand overtuigd bent dat je de ware hebt gevonden, krijg je ook nog eens een weekendje weg cadeau van het programma. Je kunt je aanmelden via SBS6, dus wie weet ga jij binnenkort al op date!

First dates bruiloft

Eerder dit jaar werd bekend dat datingshows ook succesvol kunnen zijn. Een van de stelletjes die elkaar leerden kennen via de Nederlandse versie van het programma First Dates, besloot het huwelijksbootje in te stappen. Daarmee waren ze verantwoordelijk voor de eerste First Dates-bruiloft ooit. Een huwelijk is de ultieme bevestiging van de liefde en voor de programmamakers een mooie goedkeuring van hun matching-skills. Of Lang Leve De Liefde! dit soort verhalen kan evenaren, dat zien we heel snel!

Populair op FunX.nl

  • Awkward betaalmoment bij 'First Dates': "Ik vind splitten fucking walgelijk"

  • Animatie toont hoe ver coronavirus zich kan verspreiden bij hoesten

  • Dit is waarom Famke Louise alles van Instagram heeft verwijderd

  • Jelle belandde wekenlang in Thaise cel om 40 eurocent

  • Onderzoek wijst uit: zo ziet een gameverslaafde er over 20 jaar uit

  • Eerste vrijpartij Temptation Island is een feit