STER Advertentie
STER Advertentie

Bloederige beelden van Mortal Kombat-animatiefilm 'Scorpion's Revenge'

Maandag 9 maart 2020 - 20:21 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De bloederige trailer van de animatiefilm Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge is dit weekend uitgekomen! In het populaire vechtspel kun je je tegenstanders flink vernederen en vervolgens zelfs kan trakteren op een lugubere dood. Dat doe je met misselijkmakende liquidaties die fatalities heten en er vaak walgelijk uitzien. Goed nieuws: de fatalities zitten ook in de animatiefilm die 12 april digitaal uitkomt.

Scorpion wil wraak

Mortal Kombat-personages Johnny Cage, Liu Kang, Sub-Zero, Scorpion, Sonya Blade, Shang Tsung en vele anderen zijn ook te zien in Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge, maar zoals de titel al verklapt, draait het vooral om Scorpion. Nadat huurmoordenaar Sub-Zero zijn familie uitmoordt, wordt hij een verloren ziel die niets liever wil dan wraak nemen. Die wraak kan hij nemen op het prestigieuze Mortal Kombat-toernooi. Vechters uit allerlei verschillende werelden nemen het daar tegen elkaar op. Tussen al die vechters zitten ook Liu Kang, Sonya Blade en Johnny Cage die als missie hebben om de wereld te redden door Shang Tsung en zijn gladiatoren aan te pakken.

Lees ook: Zo worden de lugubere geluiden in Mortal Kombat gemaakt met groenten

Mortal Kombat live action-film

Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge is overigens niet de enige film die uit gaat komen in de MK-reeks. Er is momenteel ook een live action-film van Mortal Kombat in productie. Scenarist Greg Russo heeft al laten weten dat het dit keer erg bloederig gaat worden en dat de meest lugubere fatalities daarin te zien zullen zijn. De film moet in 2021 gaan verschijnen.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Vrouw politieagent Derek Chauvin vraagt scheiding aan

  • Palestijn (32) met verstandelijke beperking doodgeschoten door Israëlische politie

  • Nationale garde schiet met rubberen kogels en traangas op demonstranten in Minneapolis

  • Mondkapjes vanaf 1 juni verplicht in het ov: alle antwoorden op dringende vragen

  • Alle seizoenen van 24 komen naar Netflix

  • Qucee opnieuw vader geworden