STER Advertentie
STER Advertentie

Dit is wanneer Goede Tijden, Slechte Tijden terugkeert

Dit is wanneer Goede Tijden, Slechte Tijden terugkeert
RTL

Dinsdag 9 juni 2020 - 15:35 uur

|

Door:

Burç

De zomerstop begon dit jaar vroeg bij Goede Tijden, Slechte Tijden. Door het coronavirus stopten de uitzendingen op 28 mei en zitten mensen al bijna twee weken zonder hun dagelijkse portie drama. Er is ook goed nieuws, want de opnames zijn inmiddels weer hervat. Dat betekent dat de langstlopende soapserie van Nederland op 31 augustus zal terugkeren op de televisie. En voor die lange periode zonder GTST hebben ze ook aan je gedacht.

Goede Tijden, Zomer Tijden

In de komende maanden biedt RTL een alternatief voor de GTST-soapies, namelijk de talkshow Goede Tijden, Zomer Tijden met Froukje de Both. Zij spreekt daarin wekelijks met twee acteurs. Een uit de huidige cast van Goede Tijden, Slechte Tijden en eentje die ooit in de serie speelde. De show is te zien op de websites van RTL Boulevard en GTST. In de eerste aflevering van de talkshow zijn Marly van der Velden (Nina) en Inge Ipenburg (Martine Hafkamp) te gast. Marly las daarin voor uit het nieuwe script en verklapte dat Nina en Bing elkaar weer de liefde gaan verklaren na de felle vechtscheiding.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Seizoenssamenvattingen

Heb jij GTST ook zo gemist? Dan is er nog meer goed nieuws voor je. De komende tijd blikken ze terug op de geschiedenis van de soapserie door samenvattingen van seizoen 1 tot nu te posten op GTST.nl. Elke maandag, woensdag en zaterdag verschijnt een samenvatting, zodat je terug de tijd in kan duiken met Linda, Arnie en al die anderen.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Fans herkennen Khloé Kardashian bijna niet terug op Instagram

  • Minthe (18) bekeerde zich tot de islam: "Ik vond liefde en rust in dit geloof"

  • Pedo-hunter vertelt over werkwijze: "We renden met 20 man achter hem aan"

  • Man kaapt helikopter om partner uit de gevangenis te bevrijden

  • Neef van Pablo Escobar vindt 18 miljoen dollar in geheime opslag

  • Rihanna lanceert gloednieuwe ondergoedlijn voor mannen