STER Advertentie
STER Advertentie

Trailer van eerste Turkse Netflix-film: 'Yarına Tek Bilet' (One Way To Tomorrow)

Dinsdag 9 juni 2020 - 19:30 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Netflix heeft al een paar Turkse series gemaakt, maar Yarına Tek Bilet (One Way To Tomorrow) is de allereerste Netflix-film en moet 19 juni wereldwijd gaan verschijnen. Daarin ontmoeten Ali en Leyla elkaar in een treincompartiment. Ze moeten 13 uur reizen van hoofdstad Ankara naar Izmir en besluiten daar het beste van te maken na een valse start. Op de een of andere manier klikt het tussen de twee en wordt het alleen maar interessanter als ze ontdekken waarom de ander zo'n lange reis maakt.

Bruiloft crashen

Ali vertelt Leyla dat hij onderweg is naar de bruiloft van zijn ex-vriendin. Hij wil de bruiloft crashen omdat hij nog wat dingen kwijt moet aan haar. Uiteindelijk ontdekt hij dat Leyla ook niet wil dat hetzelfde koppel gaat trouwen. Hun romantische verleden is verstrengeld, maar het lijkt er ook op dat ze elkaar steeds leuker zijn gaan vinden.

Cast

De hoofdrollen in Yarına Tek Bilet (enkele reis voor morgen) worden gespeeld door actrice Dilan Çiçek Deniz, bekend van hitseries zoals Çukur en Bodrum Masalı, en acteur Metin Akdülger, bekend van Atiye en Sahsiyet. De regisseur is Ozan Açiktan, die eerder al de Turkse Netflix-serie Atiye/The Gift regisseerde.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

 

Populair op FunX.nl

  • Grote retailers annuleren nu al PS5 pre-orders

  • Republikeinen willen Netflix vervolgen om film 'Cuties'

  • 'Kim ten einde raad door Kanye's nieuwe tirade'

  • Danny volgt pedo-hunters die met nepprofielen op pedo's jagen

  • Geen Sinterklaasintocht meer op Curaçao

  • Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen