STER Advertentie
STER Advertentie

Er komt een film van de Netflix-serie Undercover

Er komt een film van de Netflix-serie Undercover
Netflix

Woensdag 17 juni 2020 - 10:53 uur

|

Door:

Thijn

De Netflix-serie Undercover, de eerste Nederlands-Belgische original van het streamingplatform, is razend populair en daarom heeft Netflix besloten om met een filmversie van de serie te komen. Fans wachten momenteel op het tweede seizoen, dat op 6 september zal verschijnen, maar hebben daarnaast gelukkig dus nóg iets om naar uit te kijken.

Filmversie

De film zal draaien om Ferry Bouman, het hoofdpersonage uit de hitserie. Geheel toepasselijk zal de film Ferry gaan heten en het verhaal vertellen over de beginjaren van de beruchte crimineel. Hoofdrolspelers Frank Lammers en Elise Schaap zullen allebei in de prequel te zien zijn.

Verhaal

Ferry speelt zich af in 2006 in Amsterdam. De meedogenloze Ferry Bouman is dan werkzaam voor de machtige hasjbaron Ralph Brink. Wanneer de bende op een dag bruut wordt overvallen, raakt de zoon van Ralph ernstig gewond. De bende komt er dan achter dat de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen en besluit Ferry op pad te sturen om de daders te vinden, met alle gevolgen van dien... 

Voorbereidingen

Wanneer de film precies te zien zal zijn is nog niet bekend, maar uit een eerste clip van Netflix blijkt dat hoofdrolspelers Frank Lammers en Elise Schaap al druk bezig zijn met het oefenen van hun tekst.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Fans herkennen Khloé Kardashian bijna niet terug op Instagram

  • Kabinet presenteert nieuwe ingrijpende coronamaatregelen

  • 'Amsterdam en Den Haag in top 10 coronabrandhaarden van West-Europa'

  • Man kaapt helikopter om partner uit de gevangenis te bevrijden

  • "Opnames Avatar 2 en 3 zijn bijna klaar"

  • Michelle (20) spaart zo veel mogelijk: "Ik ben niet van plan om in Nederland te blijven"