STER Advertentie
STER Advertentie

Legendarische show 'Unsolved Mysteries' komt in juli naar Netflix

Zondag 28 juni 2020 - 12:48 uur

|

Door:

Burç

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
 

Netflix brengt de legendarische serie Unsolved Mysteries op 1 juli 2020 terug met een nieuwe reeks van zes zaken verspreid over zes afleveringen.De spannende serie was eind jaren tachtig voor het eerst te zien op televisie. Daarin werden zaken rondom onopgeloste vermissingen of zware misdaden afgewisseld met paranormale verschijningen. In de show werden kijkers gevraagd om te helpen bij het oplossen van een zaak en dat kan binnenkort weer!

Netflix

In de eerste trailer van de nieuwe reeks zien en horen we verschillende mensen vragen om hulp bij het verlies van hun dierbaren. Een vrouw heeft het over een gebeurtenis waar ze als familie al jaren niet over hebben gesproken en een man zegt dat een zaak nooit gesloten had mogen worden.

De dood van Rey Rivera

Een van de zaken in de nieuwe reeks van Unsolved Mysteries is de dood van Rey Rivera. Hij werd dood aangetroffen met een gat boven zijn hoofd, alsof hij zelfmoord heeft gepleegd door van het dak van een hotel te springen. Volgens verschillende artsen was dat niet mogelijk. Familieleden zeiden dat het onmogelijk was, omdat hij hoogtevrees had. Wat is dan de oorzaak? Daar kan jij als kijker misschien bij helpen als je de bewijzen ziet.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Grote retailers annuleren nu al PS5 pre-orders

  • 'Kim ten einde raad door Kanye's nieuwe tirade'

  • Cardi B begint Instagramaccount voor dochtertje Kulture (2)

  • Cardi B geeft duidelijkheid over scheiding: 'Moe van dat f*cking geruzie'

  • Rutte niet blij met voetbalsupporters: "Gewoon je bek houden"

  • Republikeinen willen Netflix vervolgen om film 'Cuties'