STER Advertentie
STER Advertentie

Drugscrimineel Ferry wil wraak in trailer 'Undercover' seizoen 2

Maandag 10 augustus 2020 - 09:02 uur

|

Door:

Milou

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Netflix voorziet je binnenkort weer met wat stevige actie van eigen bodem. Vanaf 6 september keert de Nederlands-Belgische misdaadserie Undercover namelijk terug voor een tweede seizoen. Daarin gaat agent Bob (Tom Waes) na zijn jacht op drugscrimineel Ferry Bouman (Frank Lammers) nogmaals undercover. Aan de trailer te zien brengt hem dat opnieuw in gevaarlijke situaties...

Wapenhandel op de manege

Bobs ex-collega Kim (Anna Drijver) werkt een klein jaar na de gebeurtenissen uit het eerste seizoen bij Human Rights. Haar onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië leidt haar naar een manege in België, waar Bob maatjes probeert te worden met twee gevaarlijke wapenhandelaren. Ondertussen blijkt Bob nog niet van de Brabantse Ferry af te zijn. Vanuit de gevangenis laat hij weten nog steeds naar hem en Kim op zoek te zijn.

Film en derde seizoen

Actrice Elise Schaap keert in het nieuwe seizoen terug als de Brabantse Daniëlle. Zij liet onlangs weten dat er ook een derde seizoen van de succesvolle serie in de maak is. Wanneer die gepland staat, is nog niet bekend. Daarnaast heeft Netflix aangekondigd dat er een film komt over de beginjaren van Ferry, waarin te zien is hoe hij zijn drugsimperium heeft opgebouwd. 

Lees ook: Er komt een film van de Netflix-serie Undercover

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Grote retailers annuleren nu al PS5 pre-orders

  • Republikeinen willen Netflix vervolgen om film 'Cuties'

  • 'Kim ten einde raad door Kanye's nieuwe tirade'

  • Danny volgt pedo-hunters die met nepprofielen op pedo's jagen

  • Geen Sinterklaasintocht meer op Curaçao

  • Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen