Food

De "Donald not so Trump burger"

  1. Newschevron right
  2. De "Donald not so Trump burger"

De foodbloggers Nigel van Chef met Lef en Sam van Mister Hungry Sam, hebben samen een geweldige hamburger gemaakt met een boodschap. In deze wereld met alle haatzaaiende kreten van verschillende wereldleiders, wilden zij een duidelijk statement maken. Namelijk dat iedereen gelijk en hetzelfde is.

Iedereen houdt van eten en daarom hebben ze deze megaburger ontwikkeld die een aantal continenten vertegenwoordigt. Voedsel is dus een behoefte die iedereen heeft. Ook houdt iedereen van lekker eten, vooral als het gaat om burgers.

De Wereldburger

In het artikel hebben de mannen vier burgers gemaakt. Een Aziatische, Amerikaanse, Russische en een Mexicaanse burger. De vlaggetjes van de leiders maken de hamburger helemaal af en lekker werelds. Eigenlijk is deze burger gewoon letterlijk een wereldburger.

De boodschap

Hun boodschap is heel duidelijk verwoord in de citaat hieronder:

“Het land waar je geboren bent of jouw huidskleur zullen niet bepalen wie jij echt bent. Het is alleen de plek waar je geboren bent. Vergeet die grenzen. We zijn hier om de wereld te ontdekken. We zijn gemaakt om te reizen over de wereld. Het is een plek van iedereen, zoals eten voor iedereen bedoeld is om ervan te genieten."

De hele blog en de recepten van de burgers vind je hier.

Ster advertentie
Ster advertentie