STER Advertentie
STER Advertentie

Foodtrend 2017: tosti's

Foodtrend 2017: tostis

Donderdag 5 januari 2017 - 12:09 uur

Tosti's zijn hot! De laatste tijd komen er steeds meer lunchrooms bij die alleen maar tosti’s verkopen. En dus wordt de tostitent ook wel de nieuwe burgerbar genoemd. Maar de tijd van de gewone ham-kaas tosti is voorbij. Er zijn veel meer soorten te bedenken. Foodblogger Leonie ter Veld wordt ook wel de koningin van de tosti's genoemd en deelde vanmorgen in Start haar tips. Leonie probeert allerlei combinaties uit van tosti's met paprikachips of oreo tot één van haar favorieten: de kapsalon-tosti. 

'Foodblogger Leonie: "Doe normaal en eet een tosti!"'

simpel

De reden dat de tosti opeens zo'n hype is, komt volgens Leonie doordat de tosti de tegenhanger van de health trend is. Ook is de tosti populair, omdat iedereen het kan maken. Je hoeft geen sterrenchef te zijn om een goede tosti te maken. Je hebt alleen een tosti-ijzer een goed recept nodig. Laat je inspireren door onderstaande tosti recepten.

Kapsalon Tosti

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zoete tosti

Met nutella en banaan

Stock tosti banaan

Healthy tosti

Met Zwitserse kaas, gerookte zalm, citroensap en dille

tosti

INDIASE TOSTI

Met naanbrood, kipfilet, tandoorikruiden, ui, koriander, en crème fraiche

Indiase ‘tosti’

PHILLY CHEESE STEAK TOSTI

Met rosbief, kaas, ui en groene paprika

Philly Cheese Steak Tosti

Turkse tosti

Met turks brood, sucuk worst en kaşar/ jonge kaas

Groene tosti

met pesto, courgette, avocado, basilicum en mozzarella

Groene tosti

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx-food.30842-foodtrend-2017-tosti-s"}