STER Advertentie
STER Advertentie

Fail: Bekende winkelketen serveert roti met rijst

Fail: Bekende winkelketen serveert roti met rijst

Woensdag 5 april 2017 - 08:54 uur

Er staat roti met rijst op het menu bij een bekende winkelketen. De kenners van het Surinaams-Hindoestaanse gerecht zijn in shock. Baba Tori Mang Yaga vindt zelfs dat de mensen die dit bedacht hebben een "Bollywood flying kick" verdienen. 

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

no go

Niet alleen Baba Tori Mang Yaga ergert zich hieraan. De Surinaamse website Waterkant heeft er ook een Facebookpost aan gewijd.

Nog even voor de duidelijkheid: roti is een soort hartige pannenkoek die zowel ongevuld als gevuld met spliterwten of aardappel gemaakt wordt. Om het gerecht compleet te maken, wordt het meestal gegeten met vlees in kerrie (o.a. kip en lams) en groenten (o.a. kousenband met aardappel). Rijst is bij dit gerecht in ieder geval een no go.

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.
rotir1

rotir2

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx-food.32128-fail-bekende-nederlandse-winkelketen-serveert-roti-met-rijst"}