STER Advertentie
STER Advertentie

Smeerbare whisky voor op brood? Why not!

Smeerbare whisky voor op brood? Why not!
Facebook: VT Food Envy

Woensdag 12 september 2018 - 18:06 uur

|

Door:

Kenneth

Je ochtend beginnen met whisky is geen goed idee om goed voor de dag te komen. Of misschien toch wel? Het Engelse bedrijf Firebox maakt het mogelijk. Niet gegoten in een glas met cola, maar als beleg op de boterham. 

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rokerige whiskysmaak

Spreadable Whisky: zo wordt de marmelade genoemd. Het beleg is gemaakt van sinaasappelen en single malt, maar je kan er niet dronken van worden. De percentages alcohol zijn namelijk verdwenen tijdens het creatieproces. Volgens Firebox is het smeersel een manier om op een fatsoenlijke manier de ochtend te beginnen met een soortgelijke rokerige whiskysmaak in de mond. De perfecte vervanging voor een drankje in de vroege ochtenduren. 

Meerdere smaken

Het Amerikaanse bedrijf kwam al eerder met sicke smeersels. Denk maar eens aan marmelades in de smaken bier, koffie en wodka/passievrucht. 

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Zeker 290 doden en 500 gewonden bij meerdere aanslagen in Sri Lanka

  • Ongelofelijke Indiase jongen leert iedereen een lesje bij Britain's Got Talent

  • Ruik je vandaag een brandlucht? Grote kans dat het uit Duitsland komt

  • Winne en Jayh zetten Rotterdam in de schijnwerpers

  • David Bijker vreesde voor leven van vrouw en kinderen in Sri Lanka

  • Vreselijke verhaal van tieners die jarenlang onterecht vastzaten in serie When They See Us

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx-food.38955-smeerbare-whisky-voor-op-brood-why-not"}