STER Advertentie
STER Advertentie

Droombaan: Gratis pizza proeven voor een maandsalaris

Droombaan: Gratis pizza proeven voor een maandsalaris
Unsplash

Donderdag 13 september 2018 - 18:32 uur

Dit is misschien wel de lekkerste droombaan waar je ooit op FunX.nl over hebt kunnen lezen. Ze zoeken in Engeland iemand die een jaar lang pizza's wil proeven. Je doet het volgens de Oxford Times niet alleen voor de heerlijke smeltkaas en de verse toppings, want je krijgt maandelijks 1500 Britse pond (1680 euro) voor alle 'moeite'.

Engeland

Aanmelden voor de functie van pizzaproever kan tot 17 september bij Pizza Pilgrims, maar let wel op: het is alleen voor studenten van Oxford Brooks of Oxford University. Dus misschien moet je je even inschrijven op een school in Engeland, maar dat heb je voor dit baantje waarschijnlijk wel over... toch?

Solliciteren?

Mocht je geïnteresseerd zijn in een studie in Oxford en gek zijn op pizza, dan moet je eerst het sollicitatieformulier invullen. Ook wordt je gevraagd om een video op te sturen waarin je uitlegd waarom jij de beste pizzaproever bent. Mocht je uitgenodigd worden voor de finale van de sollicitatieronde, dan wordt van je verwacht dat je een pizzadoos kunt vouwen, pizza's kan draaien en bezorgen. En wie weet wordt jij dan de pizzaproever!

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx-food.38967-droombaan-gratis-pizza-proeven-voor-een-maandsalaris"}