STER Advertentie
STER Advertentie

Met de Pizza Fork kan je pizza eten zonder vette handen te krijgen

Maandag 7 januari 2019 - 19:11 uur

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pizza met een mes en vork eten mag absoluut niet volgens een aantal ongeschreven regels, maar regels zijn er om gebroken te worden. Laten we eerlijk zijn, soms heb je trek in een pizza, maar totaal geen zin in vette handen. Voor dat soort momenten is er de Pizza Fork, een uitvinding die nu op Kickstarter staat. Ze hebben al 1000 euro aan donaties binnen en rond de 9000 euro lijkt het echt te gaan gebeuren.

Lees ook: Monopoly Pizza: je droomgame in een pizzadoos

Pizza fork voor je pannenkoek

Mocht je een mes en vork echt niet bij een pizza willen gebruiken door de ongeschreven regel die iedereen kent, dan kan de Pizza Fork ook van pas komen bij het eten van je pannenkoek, biefstuk of wafel. Het enige nadeel waar de makers niet aan hebben gedacht, is dat je je vinger constant in de buurt van een scherp mes houdt. Leuk geprobeerd, maar gelukkig zijn er nog meer alternatieven:

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pizza Fork iets voor jou?

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx-food.40419-met-de-pizza-fork-kan-je-pizza-eten-zonder-vette-handen-te-krijgen"}