STER Advertentie
STER Advertentie

Vrouw belt politie omdat pizza niet kan worden bezorgd

Vrouw belt politie omdat pizza niet kan worden bezorgd
Unsplash

Donderdag 17 januari 2019 - 12:28 uur

|

Door:

Burç

Je maaltijd thuis laten bezorgen en nooit ontvangen is verschrikkelijk als je honger hebt, maar niet zo erg dat je de politie erbij moet halen toch? Daar denkt een vrouw uit het Engelse Plymouth duidelijk anders over, want zij belde gewoon alarmlijn 112 toen haar pizza's werden geannuleerd.

Over kapot

Clair, zoals de moeder van drie kinderen heet, vertelt aan The Mirror dat een medewerker van de pizzeria na een uur belde om te vertellen dat hun oven kapot was. Daarom zouden ze geen pizza's meer kunnen bezorgen. De 42 euro die Clair had betaald, zou teruggestort worden op haar bankrekening, maar dat kon een hele dag duren.

Verhongeren

Clair liet het daar niet bij zitten en belde de politie. Niet omdat agenten tegenwoordig ook pizza's bezorgen, maar omdat de moeder nog maar acht euro over had om de komende twee dagen mee te leven. Haar kinderen zouden volgens haar 'verhongeren' en dat hoopte Clair te voorkomen door haar 42 euro terug te krijgen. Al kan je je natuurlijk ook afvragen waarom je vier tientjes aan één maaltijd uitgeeft als je maar vijf tientjes hebt om te geven. Misschien had ze de pizza beter zelf kunnen maken.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bijna huilen

"Ik heb de politie gebeld om te vragen of ze konden helpen. Ik was bijna aan het huilen. Ze konden niets voor mij doen en adviseerden om de pizzeria te bellen", vertelt Clair in het interview. "De bedrijfsleider adviseerde mij niet eens om de pizza dan maar bij een van hun andere zaken te gaan halen. Ik wilde het geld komen ophalen, maar dat was ook onmogelijk."

Hongerige dagen

Clair zegt dat ze haar kinderen chips en knabbeltjes te eten heeft gegeven en hoopt dit nooit meer mee te hoeven maken: "Had ik die teleurstelling op het gezicht van mijn jongste zoon maar nooit hoeven zien. En dan heb ik het nog niet eens over het feit dat hij hongerig en teleurgesteld was." Het duurde volgens Clair uiteindelijk vijf dagen voordat het geld weer op haar rekening stond. Een woordvoerder van het pizzeria spreekt dat tegen. Volgens hem is het geld de volgende dag al teruggestort.

Wat zou jij met je laatste 50 euro doen als je drie kinderen had?

Populair op FunX.nl

  • 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

  • Boef en Numidia de DiXte met TikTok-tune 'Tout Est Bon'

  • Dit bedrijf fixt een bijbaan voor je en betaalt je volledige studie

  • Politie waarschuwt voor Purple Lean: 'Begin er niet aan!'

  • Kanye West gaat in 2020 voor het Amerikaanse presidentschap

  • Défano Holwijn legt in BLM-class uit waarom het woord 'halfbloedje' niet meer kan