STER Advertentie
STER Advertentie

Dit bedrijf betaalt je om op voedselontdekkingsreis te gaan

Dit bedrijf betaalt je om op voedselontdekkingsreis te gaan
Unsplash

Donderdag 28 maart 2019 - 12:43 uur

|

Door:

Burç

Het Britse bedrijf Vibrant Vegan Co. zoekt een Director of Taste, dat is iemand die hele wereld over reist om nieuwe levensmiddelen te ontdekken. Het bedrijf betaalt de voedselontdekkingsreiziger zo'n 58.000 euro per jaar, maar let wel op. Het gaat niet om döner, sushi of roti met kip. Ze zoeken nieuwe plantaardige oplossingen voor veganmaaltijden.

Lekker reizen

Je vliegtickets, hotels en maaltijden worden allemaal vergoed door het bedrijf. Het enige dat jij hoeft te doen, is nieuw plantaardige voedsel vinden en dat rapporteren aan het bedrijf. Daarvoor ben je jaarlijks veel op reis naar landen zoals India, Turkije, China, Chili, Mexico en Japan.

unsplash

Foto: Unsplash

Ervaring

Iedereen kan zich aanmelden voor de vacature van Director of Taste, maar het bedrijf zoekt wel iemand met ervaring in de levensmiddelenbusiness of een kok. Het is helemaal mooi meegenomen als je afgestudeerd bent als voedseldeskundige of iets vergelijkbaars, maar dit volgens de Britten geen vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

Het gaat om een fulltimebaan als Director of Taste, waarbij je werkweken hebt van 35 uur. Je krijgt een jaarloon van ongeveer 58.000 euro en daarbij horen 28 vakantiedagen. Ze betalen je gelukkig ook uit als je ziek bent, want die kans is groot als je nieuwe dingen gaat proeven. Aanmelden doe je door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer info, check je de website.

unsplash2

Foto: Unsplash

Populair op FunX.nl

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Geblokkeerde 'te spannende clip' Famke Louise en Poke nu tóch online

  • Dit zijn de 5 grootste trends van WOO HAH!

  • Beyoncé schittert tijdens Europese première 'The Lion King'

  • Na oproep voor Area 51-bestorming nu ook DUO aan de beurt

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx-food.41471-dit-bedrijf-betaalt-je-om-op-voedselontdekkingsreis-te-gaan"}