Food

Een taco-dieet is alles wat je nodig hebt als je niet wilt afvallen

foto: Unsplash
  1. Newschevron right
  2. Een taco-dieet is alles wat je nodig hebt als je niet wilt afvallen

Als afvallen niet op je lijst met goede voornemens voor het nieuwe jaar staat, dan kan je een taco-dieet overwegen. Dat houdt in dat je in de ochtend, in de middag en in de avond taco's eet, en dat een maand lang! Twee zelfbenoemde 'taco-wetenschappers' die het boek The Taco Cleanse hebben geschreven, raden het iedereen aan.

Variatie

Je zou verwachten dat dagelijks taco's eten gaat vervelen, maar dat hoeft niet. Als je genoeg varieert met deze Mexicaanse snack, blijft het volgens de auteurs leuk om te taco-diëten. Daarom staan er een paar recepten in het boek om de taco zelf en de bijbehorende vullingen te maken. En anders zijn er online genoeg yummy recepten te vinden om een maand te kunnen genieten van the taco life.

Taco in de ochtend, middag & avond

Ga nu niet verwachten dat je dankzij dit taco-dieet gaat afvallen. Dat gaat zeker niet gebeuren. Zo'n dieet heeft wel andere voordelen volgens de schrijvers van het boek. Zo zou een ochtendtaco het meest ideale ontbijt zijn als je de nacht ervoor flink hebt doorgehaald. Een middagtaco zou voor positieve vibes moeten zorgen en een avondtaco zou je 's nachts helpen bij het zien van visioenen in je dromen. Je beseft hopelijk wel dat je dit taco-dieet met een korreltje zout moet nemen. Net als een taco, als je 'm te flauw vindt.

Ster advertentie
Ster advertentie