FunX

Een recept van Rudolph van Veen!

  1. Newschevron right
  2. Een recept van Rudolph van Veen!
Afgelopen zondag kon je hem in de keuken zien staan bij Carlo Boszhard en Irene Moors. Als vanouds staat Rudolph van Veen weer in de keuken, alleen dit maal bij 'Life 4 You'. Dit is de opvolger van het populaire programma Life & Cooking!



Gister was hij te gast bij Start en had hij een lekkere Breakfast Pie gemaakt voor Fernando en Ingrid.

Luister maar eens hoe lekker DIT klinkt!


{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/blogs/rudolphvanveen.wma{/wmaremote}

Het recept voor de Breakfast Pie:

Voor 1 springvorm heb je nodig:

Cakebeslag:

125 gram boter
125 gram zelfrijzend bakmeel
125 gram suiker
125 gram ei

Vulling:

125 gram pure chocolade
120 gram suiker
3 DL melk
4 croissants
2 bananen

Beboter een springvorm. Meng de zachte boter, bakmeel, suiker en ei en mix dit tot een cakebeslag. Doe dit cakebeslag in de springvorm.
Breek de croissants in grove stukjes en doe deze in een grote kom. Giet hierover de melk, suiker, de in stukjes gebroken chocolade en in plakjes gesneden banaan.
Schep dit mengsel bovenop het cakebeslag in de springvorm en ze deze in een voorverwarmde oven van 180 graden (ongeveer 40 minuten).

Laat de cake iets afkoelen voor je hem eet! Eet smakelijk:)

Ster advertentie
Ster advertentie