STER Advertentie
STER Advertentie

Tjeerd Oosterhuis werkt met 'X Factor' Maaike

Maandag 20 september 2010 - 12:58 uur

Tjeerd Oosterhuis heeft een track voor ‘X Factor’ Maaike Vos geproduceerd. Het nummer is de titelsong van de nieuwe Nederlandse film 'Briefgeheimen'. De muzikant is enorm onder de indruk van Maaike’s stem.

Hij vertelt Fernando en Veronica in Start dat ze hem aan een andere grote zangeres herinnert. Tjeerd: “Toen ik de opname hoorde, dacht ik ‘het lijkt wel alsof ik mijn zus Trijntje hoor’, serieus. Ze heeft zeker potentie om heel goed te worden!"

Ben je vergeten wie Maaike ook alweer is? Check hier een van haar optredens van het laatste seizoen 'X Factor'. Ze verloor de finale van de talentenjacht uiteindelijk van Jaap.De titelsong van 'Briefgeheimen' is nog niet uit, maar Tjeerd kan al wel een tipje van de sluier oplichten: “Het is echt een ‘coole’ toptrack die de pan uitknalt. Maaike heeft hem echt fantastisch gezongen. Hij komt nu in het Nederlands uit, maar we overwegen hem ook in het Engels uit te brengen.”

Tussen alle opnames met Maaike door, beklimt een andere track van Tjeerd's mengpaneel. Het nummer ‘Freaky like me’  dat hij voor Madcon maakte, staat in Noorwegen op nummer 1 en is deze week een van de FunX X-tips

   

Populair op FunX.nl

  • Drake deelt voor het eerst foto's van zijn schattige zoontje Adonis

  • Eddy Zoëy neemt Chinezen coronavirus kwalijk

  • Waarom horen we zo weinig over het coronavirus in Afrika?

  • 8D audio is de perfecte manier van muziek luisteren in quarantainetijd

  • Mo (29) is piloot: "Ik weet niet of ik word doorbetaald"

  • Dalgona coffee: waarom de hele wereld dit drankje maakt