FunX

Nasrdin Dchar trots dat hij in Tirza mag ‘shinen’

  1. Newschevron right
  2. Nasrdin Dchar trots dat hij in Tirza mag ‘shinen’
Nasrdin Dchar is supertrots dat hij in de film ‘Tirza’ mag ‘shinen’, dat vertelde hij donderdagochtend in Start. Fernando belde hem de ochtend na de première wakker om te vragen hoe de film is ontvangen.


“Het was een hele ervaring. Echt te gek, fantastisch” vertelt Nasrdin met een stem die nog krakerig is van de slaap. De film is tot zijn grote trots supergoed ontvangen: “De reacties waren heel goed en heel enthousiast. Mensen zijn echt door de film geraakt en dat is natuurlijk heel tof.”

‘Tirza’ is de verfilming van Arnon Grunberg’s gelijknamige boek. Het verhaal gaat over een vader die zijn dochter gaat zoeken in Afrika. Nasrdin speelt het vriendje van de dochter. De film is woensdagavond in première gegaan op het Nederlands Film Festival in Utrecht. De verwachtingen zijn hooggespannen, ‘Tirza’ is de Nederlandse inzending voor de Oscars. De film kan worden genomineerd in de categorie beste niet-Engelstalige film. Of dat ook gebeurt, horen we pas begin 2011.

Nasrdin is in ieder geval supertrots dat hij een rol heeft bemachtigd in ‘Tirza’: “Het is echt kicken man! Ik ben echt heel trots dat ik in deze film een beetje mag ‘shinen’.

Ster advertentie
Ster advertentie