FunX

Kijk nu LIVE mee met Kings Of Ace in de Escape

  1. Newschevron right
  2. Kijk nu LIVE mee met Kings Of Ace in de Escape
Een van de grootste parties tijdens het Amsterdam Dance Event is Kings Of Ace in de Escape. Vanavond gaat het dak van de Amsterdamse club eraf met optredens van bekende DJ's en live performances. Kan je er zelf niet bij zijn? No worries! Jij kan dit event live meemaken op je radio want FunX staat van 19.00 tot 04.00 uur in de Escape met een eigen studio. DJ's schuiven aan voor interviews, live sets en de dikste exclusives. En op FunX.fm kan je nu gewoon meekijken want alles wordt live gefilmd.



Het zijn niet de minste dj's die de Escape over gaan nemen. Wat denk je bijvoorbeeld van Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Quintino, Shermanology en Lucien Foort. De avond wordt gehost door Zawdi MC, MC Roga and Ambush. Mitch Crown en Jethro Angkotta zorgen voor unieke live optredens en om het feest compleet te maken staan Eva Simons en Afrojack live on stage met hun floor killer Take over Controle. Met FunX hoef je niks van dit unieke event te missen!

De complete line-up van Kings of Ace in de Escape:

Sunnery James & Ryan Marciano (NL)
Afrojack (NL)
The Shapeshifters (GB)
Quintino (NL)
Raymundo (NL)
Shermanlogy (NL)
R3hab (NL)
Addy van der Zwan (NL)
Daniel Bovy & Roy Rox (BE/NL)
Lucien Foort (NL)
Gabriel & Castellon (NL)
Ricky Rivaro (NL)
Jaziah (NL)
Benny Rodrigues (NL)
Jaz von D
Ambush (US)
MC Roga
Mitch Crown (NL)
Zawdi MC

Het is nu de Danceweek op FunX! Met o.a. meer dance muziek, de DanceMiX en jouw Dance Top 100! Check hier wat je nog meer kunt verwachten.
Ster advertentie
Ster advertentie