FunX

Sharla Rambhadjan (directeur Miss India Holland) heeft streng imago

  1. Newschevron right
  2. Sharla Rambhadjan (directeur Miss India Holland) heeft streng imago
Sharla Rambhadjans (37) bedje was gespreid als dochter uit een ondernemersfamilie, maar ze koos ervoor om zelf te gaan werken en trok op haar 19e naar Nederland. Een zakenman stimuleerde haar 15 jaar geleden om een eigen kledingzaak te beginnen. Sindsdien heeft Sharla meerdere bedrijven, waaronder eventbureau Vision Events. Hiervoor zocht ze in Hi5 een stagiair die als projectassistent aan de slag gaat.

Naast twee kledingzaken heeft Sharla ook een bedrijf waarmee ze cosmetica importeert en exporteert naar meerdere landen en is ze managing director van de Miss India Holland verkiezing die op 5 december aanstaande wordt gehouden. Het is nooit Sharla’s doel geweest om zoveel bedrijven te hebben, maar hard werken vindt ze de normaalste zaak van de wereld. Zo was ze net voor Hi5 nog naar de generale repetitie geweest van De Miss India Holland verkiezing. Benieuwd naar alle missen? Bekijk hier het overzicht op FunXDesi.nl.

Hoe ze het managen van al haar ondernemingen combineert met haar gezin, waarom ze niet stil kan zitten en hoe haar ideeën voor nieuwe dingen worden geboren, vertelde Sharla op zondag 28 november in Hi5 tussen 17 en 19 uur. Ze nam ook een vacature mee van haar eventbureau Vision Events. Luisteraar Ashmini solliciteerde live on air naar de stageplek. Sharla was razend enthousiast over haar. Maar: moet Ashmini nog langskomen voor een vervolggesprek? Je hoort het hieronder, net als de rest van de uitzending.

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_201011281700.wma{/wmaremote}

On-air sollicitatietips aan luisteraar Ashmini:
Licht je antwoorden toe met situaties uit jouw recente verleden. Als het gaat over plannen en organiseren, beschrijf dan hoe jij dat in een bepaalde situatie hebt aangepakt. Welke rol had je, welke acties heb je ondernomen en wat is het resultaat er van?

On-air sollicitatietips aan werkgever Sharla Rambhadjan:
Op algemene vragen zoals "Hoe kijk je aan tegen meerdere bedrijven tevreden houden als klant?" krijg je vaak algemene antwoorden. Oftewel, antwoorden die door iedereen gegeven kunnen worden, maar weinig zeggen over het gedrag van de sollicitant. Beter is het om te vragen hoe de sollicitant iets aanpakt en - beter nog - gedaan heeft in het verleden.

Ster advertentie
Ster advertentie