FunX

BN’ers slapen zes nachten op straat

  1. Newschevron right
  2. BN’ers slapen zes nachten op straat
Dinsdagavond begint er een nieuw seizoen van ‘Stinkend, beroemd en dakloos’. Supermodel Kim Feenstra, New Kid Tim Haars, acteur Chris Tates en wereldkampioen boksen Esther Schouten moeten zeven dagen en zes nachten op straat overleven zonder geld en telefoon. KRO-gezicht Ajouad el Miloudi presenteert het programma. Maarten sprak Ajouad dinsdagochtend in Start en hij vertelde dat de BN’ers heel wisselend reageren op hun dakloze avontuur: “Net als bij de miljonairs vorig jaar, stapt ook iedereen er dit jaar anders in. In de eerste uitzending zit ik in een busje om de kandidaten af te zetten. Chris Tates, een iets oudere deelnemer een echte vader, is zenuwachtig en bang. Kim Feenstra zit gapend, echt gapend, op de achterbank en zegt: ‘Het maakt mij allemaal niet uit, ik zie het wel’.”

Net als bij de miljonairs uit het vorige seizoen zijn er dit jaar mensen die het moeilijk en makkelijk hebben. New Kid Tim Haars is volgens Ajouad de positivo van de serie: “Hij geeft overal een positieve draai aan. Als hij mensen tegen komt met een zwaar verhaal, gaat hij met ze praten en broodje halen. Hij had het alleen heel zwaar met de verveling.”

Van model Kim Feenstra verwachten sommige mensen dat ze het zwaar gaat krijgen op straat, maar dat valt alles mee. Ajouad: “Mensen denken: ‘zo’n model is overal vies van’, maar dat is in haar geval niet waar. Het gaat haar goed af, maar het is een boefje. Ze kan goed voor zichzelf zorgen. Je merkt dat ze weet wat overleven is.”

Benieuwd hoe het de andere dakloze BN’ers af gaat? KRO’s ‘Stinkend, Beroemd en Dakloos’ is vanaf vanavond om 20:25 uur wekelijks te zien op Nederland 3.

Ster advertentie
Ster advertentie