FunX

Vrouwen vertellen de grootste leugens

  1. Newschevron right
  2. Vrouwen vertellen de grootste leugens
Mannen vertellen zo’n drie leugens per dag. Dit blijkt uit een Britse enquête. Dat is er één meer dan de vrouw. Dus dames, mannen liegen meer dan vrouwen. Die kun je krijgen.

Kan het ook zijn dat die extra leugen in het leven is geroepen , ten behoeve van de vrouw? Een leugentje voor eigen bestwil. Onwaarheden zoals “Nee schatje, je ziet er niet dik uit in die té strakke jurk” of “Het eten was geweldig.”

Feit is dat mannen het meest liegen, maar vrouwen vertellen de grootste leugens! Daar zijn geen statistieken voor nodig. Het enige dat je hoeft te doen, dame, is jezelf een spiegel voorhouden. Maar als je voor die spiegel staat, doe dat dan wel met je hakken uit. Zo lang ben je niet! Verwijder die foundation en camouflage van je mik, want zo gaaf is je gezicht niet! Met andere woorden: vrouwen liegen ook tegen zichzelf!

Het begint al bij je moeder die jou het mooiste kind op aarde noemt. Dat terwijl de reactie van andere vrouwen, het tegenovergestelde doet vermoeden. Eigenlijk begon het al een tijd terug met Eva en Adam. Zij vond het wel een goed plan om een hapje van die appel te nemen, want die was zo lekker zoet. Op zich was dat geen leugen, alleen waren de gevolgen flink zuur!

Mannen zijn absoluut niet heilig, dat blijkt uit een andere enquête. Die toont aan dat mannen vaker vreemd gaan dan vrouwen. Maar je voelt het al aankomen, ook hier winnen de vrouwen. Zij voelen zich minder schuldig dan de mannen die vreemd gaan. Waarschijnlijk omdat ze zichzelf met een leugen hebben overtuigd dat het aan hém ligt!

Kan jij je niet in dit verhaal vinden en zeg jij dat het niet over jou gaat? Mijn advies: “Besteed je grootste leugens liever aan iets anders!”

Het laatste woord is aan Chris Rock die het even haarfijn uitlegt:

Ster advertentie
Ster advertentie