FunX

Kind bevalt van kindje

  1. Newschevron right
  2. Kind bevalt van kindje

Brrrr we werden gisteren allemaal opgeschrikt met het nieuws dat een 12-jarig meisje uit Groningen vorige week tijdens een schoolreisje bevallen is. Het werd –zo mogelijk- nog vreemder door het volgende feit: het meisje wist niet dat ze zwanger was. Per ongeluk zwanger worden: OK. Maar per ongeluk bevallen? Hoe kan het dat het meisje niets doorhad?



Dikke buik
Hoogleraar gynaecologie Jan Nijhuis gaf in de ochtendkrant Metro een mogelijke verklaring voor het niet doorhebben van de zwangerschap. Nijhuis: “Verstopte zwangerschappen komen in de beste families voor. Vooral als vrouwen het niet weten, of hun zwangerschap negeren, is het mogelijk dat ze een strakke buik houden. Dat is psychologisch gezien iets heel raars. Ik maak mee dat vrouwen met een strakke buik bij me komen, dan horen dat ze zwanger zijn en met een dikke buik weer vertrekken.”

Speculaties
Op internet gaan er allerlei geruchten rond over de verwekker. Het zou een jong vriendje zijn. Echter, het meest hardnekkige gerucht gaat over de vader van het 12-jarige meisje. Hij zou al veroordeeld zijn voor misbruik van een oudere dochter. OH NO heeft Jeugdzorg wederom gefaald?

Jongste moeder
De twijfelachtige eer van jongste moeder ooit gaat niet naar ons poldermeisje, maar naar Lina Medina uit Peru. Zij beviel in 1939 van zoon Gerardo op de leeftijd van 5 jaar, 7 maanden en 21 dagen!!!!!!

To be continued

Ster advertentie
Ster advertentie