FunX

Gevangenisstraf voor opschepperij?

  1. Newschevron right
  2. Gevangenisstraf voor opschepperij?
Criminelen zijn niet altijd slim bezig. Domme criminelen zijn de ergste. Als je een beetje slim omgaat met je tijd, dan moet je als crimineel meer verdienen per uur dan dat je met een fatsoenlijk baantje zou doen, anders is het simpelweg verspilde moeite.

Youtube

Een van de domste dingen die je kan doen als crimineel is last hebben van opschepperij. Als je als 18-jarige hashdealer uit Almere stoer wil doen tegen je vrienden en je plaatst je handelswaar, je winst EN al je luxe artikelen in een filmpje, dan vraag je er wel om. Dan kan je net zo goed een neon-reclame boven je huis hangen met de boodschap "Hey agent, ik woon hier".

Pistolen

Wat ook erg slim is, is het plaatsen van foto's van jezelf met een pistool op je openbare hyves-pagina. Je gaat je toch echt afvragen of iemand die dit doet een groter IQ heeft of een grotere schoenmaat. Dat antwoord kan alleen zijn schoenmaat zijn, tenzij je kleinere voeten hebt dan maat 25.

Opschepperij

Als crimineel moet je op zijn minst een aantal dingen in acht nemen, als je genoeg geld verdient om in de nieuwste BMW te rijden, maar je bent op papier een werkloze uitkeringstrekker, dan is het misschien niet zo verstandig om aan iedereen te laten zien hoeveel je wel niet hebt.

Je kan altijd nog gaan rappen en vertellen hoeveel coke je verkoopt, want dan, dan moet je wel een slimme gast zijn, toch?

Ster advertentie
Ster advertentie