STER Advertentie
STER Advertentie

Hou op met die Illuminati bullshit!

Vrijdag 20 mei 2011 - 11:56 uur

rihanna illumninatiDe hele discussie of er wel of niet duistere groeperingen bestaan die de wereld willen veroveren laten we even aan ons voorbij gaan. De lachwekkende theorie dat popartiesten door deze Illuminati worden ingezet gaan we wel voor eens en altijd de grond in boren!


Rihanna een meesterbrein

Bekijk het commentaar bij clips van Beyonce en Lady Gaga op het internet en je ziet dat de popartiesten regelmatig worden beschuldigd van duivelsaanbidding. In de videoclips zouden ook verborgen symbolen zitten die verwijzen naar de Illuminati. Dat een Rihanna botergeil is kunnen we best geloven. Maar om haar te verdenken een meesterbrein te zijn die jou wil beïnvloeden met haar lolliepop liedjes is nonsens! Het zou bewonderenswaardig zijn als zij het woord Illuminati überhaupt weet te spellen.


Rappers
Volgens sommigen hebben ook rappers de eer om deel te nemen aan dit geheime genootschap. Niet zo lang geleden werden donkere mensen nog behandeld als tweederangs burgers in Amerika. Tof om te zien dat blijkbaar in 2011 zelfs rappers worden toegelaten tot de Illuminati. Je zou denken dat een duistere beweging die tot in de hoge kringen invloed heeft alleen is gereserveerd voor blanken. Amerika gaat vooruit!

De platenmaatschappijen
Als het publiek je niet verdenkt van betrokkenheid bij de Illuminati hoor je er niet bij. Jay Z, Kanye West en Lady Gaga zijn allemaal succesvolle artiesten. Komt dit omdat ze echt hun ziel hebben verkocht aan de duivel? Nee you idiot! Dat komt omdat de hoge pieten bij de platenmaatschappij een nieuwe formule hebben ontdekt. Nu plaatsen ze bewust verborgen symbolen in de video's. Nu worden er speciaal nummers gecreëerd om de verdenking van duivelsaanbidding te voeden omdat het verkoopt! Illuminati is big business!

Dans en geniet
Dus de volgende keer als je naar een videoclip van een Beyonce of Lady Gaga kijkt, zing of dans mee en geniet gewoon van het nummer. Om te zeggen dat zij deel uitmaken van een invloedrijke beweging met duistere plannen om de wereld te veroveren is teveel credit voor deze popartiesten.

Populair op FunX.nl

  • 'Lionel Messi stopt bij FC Barcelona'

  • Jason Derulo dropt nieuwe versie van 'Coño'

  • Défano Holwijn legt in BLM-class uit waarom het woord 'halfbloedje' niet meer kan

  • Dit bedrijf fixt een bijbaan voor je en betaalt je volledige studie

  • Er komt een vervolg op de omstreden erotische Netflix-hit '365 Days'

  • Boef en Numidia de DiXte met TikTok-tune 'Tout Est Bon'