FunX

De straat op in Nederland? Waarom?

  1. Newschevron right
  2. De straat op in Nederland? Waarom?
Is het geen idee om in Nederland de tenten op te zetten op De Dam? Voor een paar weken of maanden, om een statement te maken! Net als in Egypte en Spanje. ‘Uhm, kamperen? En dan ook nog met dit weer? No way! Trouwens, ik heb

last-minute geboekt naar Kreta dus kan sowieso niet.’ Of laten we doen wat ze in Engeland deden, plunderen! Laten zien dat wij het ook kunnen en in no time die nieuwe televisie die je zo graag wil! ‘Wanneer dan? Moet ik vroeg opstaan daarvoor? Wie gaat er nog meer mee? Volgens mij word je daar vies van hoor en trouwens, ik heb toch alles al, daar hoef ik echt niet voor te stelen’.

Ok, maar even serieus, in september gaat de langstudeerboete in, je betaalt dan flink extra als je langer over je studie doet. In Chili gaan studenten de straat op omdat ze het niet eens zijn met het onderwijssysteem daar. Dat kunnen wij dan toch ook? ‘Ja, maar da’s toch al te laat? Gaat gewoon door hoor, ik weet niet waar jij de afgelopen tijd hebt gezeten… Had je wat eerder mee moeten komen’.

Maar maak jij je dan nergens druk over in ons land? ‘Druk? Ik lees de krant allang niet meer en kijk niet naar het nieuws, veel te depressing. Je hoort alleen maar dat er óver je wordt gepraat, mijn mening wordt toch nooit gevraagd’. Ok, dan heb ik wel een goeie voor je. Als je je dáár druk over maakt, zorg dan in ieder geval dat je FunX support. Want FunX luistert wel naar wat jij te zeggen hebt. ‘Wat, gaan ze FUNX stoppen?? NO WAY! Laten we de straat op gaan!’. Download eerst de APP, daar help je ze echt mee.

Ster advertentie
Ster advertentie